Луната е във въздушния знак Близнаци до 23:31ч  Добро време за

...
Луната е във въздушния знак Близнаци до 23:31ч 
Добро време за
Коментари Харесай

Всяка ситуация днес е отражение на нашата вътрешна същност, мисли, действия

Луната е във въздушния знак Близнаци до 23:31ч 

Добро време за отзивчивите и мобилни хора. Периодът ще бъде кондензиран с информация и връзка от всевъзможен тип - телефон, SMS, интернет, другарство онлайн. Подходящо е за пътешестване и командировки, за вървене на посетители. Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове. От маникюр е добре да се откажете. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. 

Луната е на луфт от 14:38ч до 23:31ч. Не предприемайте и не купувайте нищо значимо, не започвайте нищо ново. 

В 23:31ч Луната минава в символ Рак.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 19:36ч

Днешният ден ни служи като огледало. Това е денят, в който в околния свят и в хората към нас виждаме личното си отражение. Предизвикателен ден, цялостен с уроци и мъдрост. 

Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка обстановка би трябвало да оценяваме като отражение на нашата същина, действия, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока би трябвало да работите, с цел да станете по-добри. Ако ви благодарят или похвалят за нещо, това значи, че сте в естетика със света и хората към вас. В този лунен ден нищо не става инцидентно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо. Приемайте посланията на Вселената, с цел да разберете повече за себе си.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Мислите би трябвало да се управляват и да не се позволяват такива негативни. Сега елементарно се изпада под непознато въздействие. Не е най-благоприятното време за групов труд, групови събирания.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като води до заболяване на бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. Хубаво е по-малко да се спи. Силните аромати в този момент са рискови. Възможно е да се сложи неправилна диагноза, погрешно да се назначат медикаменти, което да провокира от своя страна алергия или да стане натравяне с медикаментите. 

Може да е тежък интервал за фамилните връзки. Хората в този ден постоянно изпадат в неприятно разположение на духа. По тази причина би трябвало да се прояви най-много успокоение и деликатност, с цел да не се разраснат проблемите. Сексът би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.  

На тълкуването на сънищата би трябвало да се отдели особено внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

Следва 19 лунен ден от 19:36ч на 1 ноември до 20:32ч на 2 ноември

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР